Auf Wiedersehen!

1

anto

<<"O lichea şi un om lipsit de substanţă", îl descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care susţine că şi-a încheiat cariera politică>>. 
Cam exagerează această piază rea a României, dar, cumva, pune punctul pe i. Nu țin minte ce procente avea PNL-ul pe vremuri, dar 15% este rezultatul direct al curvăsărelii în care s-a băgat cu PSD-ul (care nici el nu a rupt gura târgului cu 37%).
Aștept demisia aia de onoare, deși, iată, i-a luat-o neamțul înainte (n-aș fi zis că Iohannis știe joc de glezne) – demisie care în clipa asta nu mai valorează o ceapă degerată, decât, poate, dacă este urmată de demisiile în lanț ale președinților de filiale județene cu rezultate slabe, dând semnalul adevăratei despărțiri de USL.
App, tocmai ce mi-a spus eminența cenușie nr. 2 a județului că procentul (atât cât este) peneleului local stă în performanța primarilor din Kogălniceanu Ion Roată și Făcăieni. Poate ar fi timpul să se întâmple și la noi ceva.

1 comentariu

  1. Asa este, ar fi timpul sa se intimple si la noi ceva, PSD-ul sa fie sanctionat la vot, sa vada ca se si pot pierde alegeri in acest judet. Altfel actionezi in raport cu alegatorul cind stii ca poti pierde alegerile.

Lăsați un mesaj