Auf Wiedersehen!

1

anto

<<"O lichea şi un om lipsit de substanţă", îl descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care susţine că şi-a încheiat cariera politică>>. 
Cam exagerează această piază rea a României, dar, cumva, pune punctul pe i. Nu țin minte ce procente avea PNL-ul pe vremuri, dar 15% este rezultatul direct al curvăsărelii în care s-a băgat cu PSD-ul (care nici el nu a rupt gura târgului cu 37%).
Aștept demisia aia de onoare, deși, iată, i-a luat-o neamțul înainte (n-aș fi zis că Iohannis știe joc de glezne) – demisie care în clipa asta nu mai valorează o ceapă degerată, decât, poate, dacă este urmată de demisiile în lanț ale președinților de filiale județene cu rezultate slabe, dând semnalul adevăratei despărțiri de USL.
App, tocmai ce mi-a spus eminența cenușie nr. 2 a județului că procentul (atât cât este) peneleului local stă în performanța primarilor din Kogălniceanu Ion Roată și Făcăieni. Poate ar fi timpul să se întâmple și la noi ceva.

1 comentariu

  1. Asa este, ar fi timpul sa se intimple si la noi ceva, PSD-ul sa fie sanctionat la vot, sa vada ca se si pot pierde alegeri in acest judet. Altfel actionezi in raport cu alegatorul cind stii ca poti pierde alegerile.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.