Avertizare COD GALBEN de ninsori

0

A.N.M. a emis o atenționare meteo COD GALBEN pentru intervalul 26 ianuarie 2021, ora 23:00 – 27 ianuarie 2021, ora 23:00, ce vizează jumătatea de sud-est a Dobrogei, estul Munteniei și sud-estul Moldovei.
Vor fi ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei, vântul va avea rafale în general de 55-70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.
CNAIR face apel la conducătorii auto să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot fi accesate pe prima pagina în caseta din stânga a www.cnadnr.ro.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.