Avertizarea de cod galben de vreme rea ramâne valabilă până Joi la ora 10:00!

0

Mai multe tiruri şi autoturisme au derapat astăzi şi s-au blocat pe şoselele din Ialomiţa, ca urmare a zăpezii de pe carosabil şi vântului puternic.
O persoană a fost evacuată dintr-un camion înzăpezit la Feteşti, unde la ieşirea din oraş s-au blocat în trafic două camioane, o dubă şi o maşină.
Alte patru autoturisme au derapat pe un drum comunal spre localitatea Mihail Kogălniceanu, două tiruri sunt blocate pe Drumul Judeţean 201 B care leagă Călăraşiul şi Ialomiţa, în zona localităţii Raşi, iar pe Drumul Naţional 2A, între Urziceni şi Slobozia, un tir a ieşit în decor, în zona localităţii Andrăşeşti.
Trafic blocat și pe DN3B, între localitățile Maltezi și Făcăeni, din Ialomita. Un tir a derapat în urma cu 30 de minute și blochează ambele sensuri de circulație. In zonă intervin lucrători de la Sucursala de Drumuri Naționale și echipaje de poliție.
Avertizarea de cod galben de vreme rea ramâne valabilă până mâine la ora 10:00!
Avertizarea de cod galben emisă pentru perioada, 27.01.2021, ora 10:00 – 28.01.2021, ora 10:00, rămâne în vigoare pentru județele Galați, Brăila, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea. Fenomenele meteorologice vizate în această perioadă constau în ninsori moderat cantitativ, strat nou de zăpadă neuniform și consistent, vânt ce va avea rafale în general de 55 – 65 km/h care viscolește ninsoarea și determină scăderea semnificativă a vizibilității.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.