Bătută cu pumnii şi cu picioarele, din gelozie

1

femeie-batuta

La aproape doi ani de la încheierea unei relaţii, un tânăr de 24 de ani şi-a întâlnit pe stradă fosta iubită şi a luat-o la bătaie.
Scandalul a fost aplanat de o patrulă de jandarmi care se afla aseară în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiul Urziceni.
După aplanarea conflictului şi în urma verificărilor a rezultat că cele două persoane au avut o relaţie de prietenie în cursul anilor 2010 – 2013, iar pe fondul geloziei, bărbatul a lovit-o pe fosta prietenă cu pumnii şi picioarele atât în zona feţei cât şi pe corp.
Persoana vătămată a fost condusă la spitalul municipal Urziceni unde, în urma acordării de îngrijiri medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism facial, traumatism nazal, plagă contuză buză inferioară şi superioară, escoriaţii şi echimoze perete toracic posterior dreapta şi traumatism antebraţ stâng”.
Tânăra bătută a depus plângere penală împotriva agresorului şi intenţionează obţinerea unui certificat medico-legal, iar jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare pentru „Loviri sau alte violenţe”. Acestea vor fi înaintate Poliţiei municipiului Urziceni pentru continuarea cercetărilor.
Clementina Tudor

1 comentariu

  1. “Bărbatului” – dacă se poate numi aşa – ar trebui să-i daţi şi numele. Să ştie şi alte posibile viitoare victime să ţină distanţa. la o adică. Ce atâtea menajamente şi mângâieri pe creştet a infractorilor???

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.