Blocajul de la Drajna – nicio speranţă de rezolvare

0

DSC1754

Autorităţile judeţene au mers cu jalba în proţap pe la toate instituţiile statului abilitate să intervină în rezolvarea blocajelor şi disconfortului din trafic cauzate de bariera de la Drajna. Deocamdată, Compania Naţională de Drumuri şi Ministerul Transporturilor nu au în planurile de investiţii un pasaj de trecere peste calea ferată de la Drajna, iar executivul Consiliului Judeţean apelează la parlamentarii judeţului pentru a promova un astfel de proiect. Concomitent, PNL Ialomiţa a iniţiat o campanie de strângere de semnături pentru susţinerea acestui demers.

Trecerea de cale ferată de la Drajna se află pe teritoriul administrativ al Judeţului Călăraşi, însă transportul de mărfuri şi persoane spre Autostrada Soarelui se desfăşoară prin Ialomiţa, motiv pentru care autorităţile ialomiţene încearcă să găsească soluţii pentru fluidizarea traficului.
Traficul auto a crescut foarte mult de când locuitorii din Brăila, Galaţi şi alte judeţe din Moldova utilizează autostrada Soarelui pentru a ajunge mai repede la Bucureşti sau Constanţa.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.