Brațul Borcea al Dunării face o nouă victimă

0

Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Fetești a intervenit în data de 24 iunie, a.c., începând cu ora 15.30, cu o barcă pneumatică, pentru căutarea unui minor în vârstă de 15 ani, posibil înecat în brațul Borcea, pe raza municipiului Fetești. Căutarea s-a efectuat până la ora 17.30 când tânărul a fost găsit și predat unui echipaj al SAJ Fetești, care a declarat decesul.
Anual, în sezonul cald, un număr considerabil de persoane, de cele mai multe ori copii, își pierd viața pentru că se aventurează la scăldat în locuri deosebit de periculoase. Râul Ialomița și brațul Borcea al Dunării nu fac excepție, mai ales în această perioadă, în care cotele apelor sunt foarte crescute.
Scăldați-vă doar în locurile special amenajate, dacă nu știți să înotați foarte bine nu vă aventurați departe de mal și nu vă scăldați în râuri, lacuri, canale de irigații sau alte cursuri de apă, unde malurile sunt abrupte, curenții sunt foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi și trunchiuri de copaci!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.