Broker bancar, jurnalist sau economist – sunt profesii care fac casă bună cu tenisul de câmp

0

DSCN2676

Rezultatele de la turneul naţional ,,Cupa Duhovnicu” de la Slobozia confirmă că, cu cât stresul de la locul de muncă e mai mare, cu atât randamentul pe terenul de tenis este mai bun.
Sorin Donescu este nr. 5 mondial la dublu, după ce doi ani consecutiv a fost numărul 1. La Slobozia revine cu plăcere pentru că aici a început urcuşul în clasamentul internaţional, adjudecându-şi cupa la +35 de ani fără nici un game pierdut. Anul acesta a jucat şi câştigat 14 turnee naţionale, europene şi mondiale. Povesteşte râzând că este iubit de sârbi pentru că i-a învins şi, din acelaşi motiv, urât de germani, şi poate spune cu mâna pe inimă că este fericit:

La categoria +55 de ani s-a impus Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a renunţat la bere, ţine dietă şi aleargă în fiecare dimineaţă:

Pentru Mihai Geantă reţeta succesului ţine de echilibru. Preşedintele director al Casei judeţene de Sănătate este numărul 1 naţional la +60 de ani şi 64 mondial. În faţa publicului de acasă a avut un meci greu, dar reuşita a fost cu atât mai spectaculoasă:

De la anul, Mihai Geantă şi Cristian Tudor Popescu vor fi din nou în aceeaşi categorie de vârstă şi vor relua seria confruntărilor directe.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj