Buletin de presă IPJ- Evenimente rutiere

0

Ieri, 22 iulie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Alexeni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Ion Roată, conducea un autoturism pe DN2A, din direcţia Slobozia către Urziceni, a fost surprins de pătrunderea pe drumul prioritar de un biciclist, pe care l-a acroşat.
Din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, un bărbat de 57 de ani, din comuna Alexeni, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
*
Un alt eveniment rutier s-a petrecut pe raza comunei Coşereni, în urma căruia un localnic în vârstă de 78 de ani a suferit vătămări corporale. Acesta se deplasa pe mijlocul Drumului Judeţean 201, moment în care a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Manasia.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
*
În timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, din judeţul Prahova, conducea un ansamblu auto, pe DN2A, din direcţia Urziceni către Slobozia, în afara localităţii Malu, pe fondul neatenţiei în conducere, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac şi a fost proiectat pe partea carosabilă, unde s-a răsturnat.
Ca urmare a impactului cu copacul, oblonul din spate al semiremorcii s-a desprins şi pe toată partea carosabilă s-a împrăştiat grâu, pe o porţiune de 100 m.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate spitalicească de pe raza municipiului Bucureşti.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE, INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.