Buletin informativ IPJ Ialomița

0

Identificat de polițiști la scurt timp după ce a sustras bunuri dintr-o societate comercială
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fetești au fost sesizaţi ieri, 22 februarie a.c., de angajatul unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.
În urma sesizării, poliţiştii au reuşit identificarea în timp scurt a unei persoane, un bărbat de 34 de ani, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras produse alimentare, fără a achita contravaloarea acestora la casa de marcat.
Produsele sustrase au fost recuperate și predate reprezentanților societății păgubite.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii au identificat principalul bănuit în cazul unui furt dintr-o societate comercială
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au fost sesizaţi ieri, 22 februarie a.c., de angajata unei societăţi comerciale din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din incinta societății.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea la scurt timp a unui minor de 14 de ani, din aceeași localitate, bănuit că ar fi sustras din incinta societății în cauză două telefoane mobile, în valoare de aproximativ 2.000 lei.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.

Cercetat de poliţişti după ce a sustras produse dintr-o locuință
Ieri, 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați de un bărbat de 37 ani, din comuna Ograda, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuință.
În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat principalul bănuit, un un bărbat de 30 de ani, din localitatea Valea Ciorii.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că persoana bănuită ar fi pătruns în locuința bărbatului de 37 de ani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri ce constau în aparatură electrică și electronică (televizoare, laptop-uri, sistem audio, aparate foto, casetofoane), dar și mai multe şi unelte de uz casnic, în valoare de 11.150 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite și recuperarea prejudiciului cauzat.

Acțiune preventivă pentru combaterea braconajului piscicol
Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Ialomiţa au organizat şi desfăşurat astăzi, 23 februarie a.c., pe raza municipiului Feteşti şi a comunelor arondate, o acţiune pe linie de prevenire şi combatere a braconajului piscicol şi comercializării ilegale a peştelui.
Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, au fost controlate 20 de autovehicule şi constatată o infracţiune flagrantă.
De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.770 lei.
Un bărbat de 37 de ani, din municipul Feteşti, a fost depistat de către poliţişti în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 16 kg pește din specia plătică, fără a deține documente legale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, întreaga cantitate de peşte fiind confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.