BULETIN INFORMATIV ISU: Accidente, incendii

0

Incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Jilavele.
În data de 21 martie, a.c., în jurul orei 09.40, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Jilavele. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la un grajd de animale. Au ars grajdul de animale pe o suprafață de aproximativ 25 mp și aproximativ 2000 kg de plante furajere, care erau depozitate lângă grajd. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră. În urma evenimentului o persoană de sex feminin, sora propietarului în vârstă de aproximativ 71 ani a suferit un atac de panică, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital. Nu a existat pericol de extindere la casa de locuit și vecinătăți. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații deschise.
Incendii de vegetație uscată în localitatea Platonești.
În data de 21 martie, a.c., în jurul orelor 16.30 și 18:50, am fost solicitați să
intervenim la stingerea a două incendii de vegetație uscată pe raza localității Platonești. Pentru localizarea și lichidarea acestora au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. A ars aproximativ 400 mp și respectiv 200 mp de vegetație uscată. Cel mai probabil, incendiile au pornit la ambele intervenții, de la un foc deschis în spații deschise.
Incendiu la o locuință în localitatea Maia.
În data de 22 martie, a.c., în jurul orei 18.50, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la locuința unui cetățean din localitatea Maia. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 6 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la coșul de fum al centralei termice pe lemne a locuinței. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră. A ars gudronul depus pe pereții coșului de evacuare a fumului. Nu a existat pericol de extindere la locuință. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la coșul de fum necurățat corespunzător.
Accident rutier soldat cu o victimă în localitatea Grivița.
În data de 22 martie, a.c., în jurul orei 18.37, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs în localitatea Grivița, cu implicarea a două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autosanitară SMURD. În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex bărbătesc în vârstă de aproximativ 34 ani, conștientă, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către paramedicii SMURD, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
Accident rutier soldat cu două victime pe raza municipiul Urziceni, pe DN2.
În data de 23 martie, a.c., în jurul orei 06.30, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, cu implicarea a două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 7 subofițeri și un echipaj SAJ Ialomița-substația Urziceni. În urma evenimentului au rezultat două victime de sex bărbătesc, cu vârste de 19 ani și respectiv 32 ani, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior aceștia fiind preluați și transportați de către echipaje, la Spitalul Municipal din Urziceni.
Compartimentul Informare și Relații Publice

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.