Campania „Donează sânge, salvează o viață!” în Protopopiatul Slobozia

0

Luni, 28 octombrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului socio-cultural din parohia Munteni Buzău, prin implicarea deosebită a părintelui Gheorghe Ardeleanu.
Campania are ca scop salvarea unor vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România. Un număr de 27 persoane, preoți și credincioși, a răspuns apelului nostru și a venit în mod voluntar să doneze sânge. „În urma donării, sângele donatorului este împrospătat, imunitatea organismului crește, iar riscurile de paralizie și de accident vascular se reduc aproximativ 30%”, ne informează doamna Mihaela Raluca Cruceat, director al Centrului de Transfuzie.
Totodată, părintele protopop, Laurențiu Cioranu, însoțit de părintele secretar, Daniel Ferbințeanu, de preoții slujitori ai parohiilor din Munteni Buzău, Gheorghe Ardeleanu și Laurențiu Hornea, precum și de asistentul social al Protopopiatului, Anastasia Pătrașcu, au vizitat familiile victimelor accidentului petrecut la începutul lunii octombrie, oferindu-le pachete cu alimente de bază.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.