Ce Plumb ne zboară nouă-n vânt?

6

rovana plumb

Să ne (edit) pe noi de ras: 

""Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, s-a deplasat in aceasta dimineata in judetul Ialomita, care s-a aflat sub cod rosu de ninsoare si viscol pentru a coordona personal operatiunea de deblocare a drumurilor de acces catre localitatile care ramasesera izolate. Este vorba de satele Fratilesti, Tandarei, Valea Ciorii, Bucsa, Scanteia si Dumitresti.""

Poi, cumătră, când ai ajuns la Frățilești era treaba gata, iar la Valea Ciorii/Bucșa/Dumitrești au așteptat ăia să ajungi, ca să ai tu cu ce te lăuda: 30 de metri (hai, 50) de drum. 

La Scânteia era șoseaua curățată 110%, nu o pune la socoteală, te rog. App, Țăndarei e oraș și n-a fost izolat nicio secundă.

PS: Amuzant luzărul care-ți făcea poze cu tableta din doi în doi metri.

În concluzie, ai coordonat un (edit).

P.S. Postez mai jos o abordare jurnalistică diferită a aceleiași vizite – și dacă vă spun că Antena a luat anul trecut juma' de miliard de la o singură primărie din zonă, înțelegeți de ce pentru unii e totul roz în țara asta.

6 comentarii

 1. Super tare! Chiar exista un minister al schimbarilor climatice? "Aici norul,doamna ministru,puteti schimba un pic clima,sa pot sa ma (edit) un pic pe voi?". Mai ceva ca la Buzau,prefectul nu stia ce comune sunt izolate,asta nu stie in ce "sate/orase" se deplaseaza,acela cu tableta putea cauta pe "goagal" in ce "sat/oras" se afla. Superb,traim in Romania!

  • special pt privitorii antenei 3 ! ponta si oamenii lui sunt buni, painea lui Dumnezeu, băsescu şi cei care găndesc altfel decât manipulatorii de la A3 sunt nişte nenorociţi, domnule, ce mai! penibil e un cuvant cam moale pt mizeria asta pe care ne-o bagă pe gât, prin ochi, oamenii lui voiculescu. 

 2. Fantastic! „Drumuri deblocate de Ministrul Mediului”? „Ministrul Mediului Rovana Plumb, a coordonat deblocarea drumurilor spre localitățile izolate”?

  Fantastic! Păi d-l Ciupercă ce rost mai are? Cum a putut suporta, el, Președintele Ciupercă Vasile Silvian o asemenea umilință? Să vină un ministru la Slobozia și în Ialomița să-i rezolve obligațiile de edil și „servitor” al cetățenilor și interesului public județean?

  Mai bine la următoarele alegeri o punem pe doamna ministru președintă de județ! S-a dovedit mai vrednică decât actualul președinte de județ și de partid.

  Parcă-l aud și acum pe d-l Ciupercă prin campanii electorale: „Fapte, nu vorbe!”. Cum face el acum? A inversat ordinea sloganului în „Vorbe, nu fapte!”?

  Mai fraților, cum de am putut vota asa un asemena om?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.