Cea mai, cel mai…

14

Zice un site că este cel mai citit din judeţ. Zic eu: poate reclama aia a voastră cu “marirea penisului cu 4-6 cm”… Deşi aveţi gura mare, n-aveţi “d-alea”  să vă înscrieţi pe trafic.ro, ca noi, aştilalţi care ne mai lăudăm pe aici. Mai vine unul, full de reclamă de la Consiliul Judeţean şi alte consilii, şi îşi asumă viitorul (noi  suntem trecutul, deh…), deşi de 2 ani nu trece de genunchiul broaştei scăldând-o în zona 10-20 vizitatori zilnic. În fine, pentru o fracţiune de secundă s-au simţit bine pe primul loc si altii, aflaţi la doar un an de la lansare. Pentru că nu sunt chitră, vă felicit – aţi fost, da’ nu e păcat de atâţia bani cheltuiţi numai ca să mă depaşiţi pe mine, care-mi ţin blogul ăsta gratis?

guraialomitei

14 comentarii

 1. PT dobitoc,

  O rozatoare face aluzie la mine ….. Ei bine, mai draga, pe mine nu mai intereseaza traficul pe net al site-ului meu, pt ca ma intereseaza doar vanzarile editiei print. Florin se referea la site-ul altui ziar local, care, in cadere libera fiind de ani de zile, se agita pe net, comentindu-si singuri articolele.

 2. Este prima şi ultima oară cînd scriu un comentariu pe acest site.
  1. Pentru început, ţin să vă urez să aveţi parte de toţi banii pe care ziceţi că i-am fi cheltuit noi.
  2. De zile bune nu ne-aţi mai depăşit în ceea ce priveşte traficul. Este doar o chestiune de timp, relativ scurt, pînă ca indexarea lunară sau săptămînală să producă ceea ce oricum ştiţi: sîntem pe primul loc.
  3. Cînd mai folosiţi mass mes pentru promovare, cel puţin scoteţi anumite adrese din ceea ce trimiteţi. Căci, astfel, ajunge şi pe la mine. Iar o asemenea metodă de creştere a traficului este de clasa I.
  4. Nu este elegant ceea ce faceţi. Cu atît mai puţin cu cît guraialomiţei.com se îndestulează cu ştiri de pe la vreo cel puţin 4 ziare locale+un post de radio.
  La revedere!

 3. mamă, ce se băşică mogulii…..

  @ dutzu –
  cred ca ai inţeles greşit ce a vrut cereala să spună;

  @ victor –
  1. mulţumesc de urare, orice (multiplu de) milion mi-ar prinde bine;

  2. poza de mai sus este de azi-dimineaţă – s-ar putea să ai surprize la indexarea lunară, calculul utilizatorilor unici se face la 3 zile – aşa e profi;

  3. nu am în mess decât prieteni;

  4.1. de parcă ce aţi făcut voi a fost elegant – marea victorie, săptamâna aia ati avut 2346 si eu 2343… Traficul pe august arată 8.058 versus 6628 + vezi şi tu care are 1430 peste care;

  4.2. ştiu că ştii: de aproape un an guraialomiţei “se îndestulează” DOAR cu ştirile Radio Campus – în rest, cu ce-mi place mie să bat câmpii;

  Vrei să fii primul? Baftă şi succes, numai nu te grăbi. Oricum din motive personale prefer să fii tu pe primul loc decât alţii (nu detaliez).
  Da’ puţină modestie nu strică.

 4. Draga cerealkiller,

  imi pare rau sa constat ca-mi pierd timpul cu tine. Dar, inainte sa ataci, trebuia sa fii sigur de tinta, d-aia am si reactionat, pt ca m-am saturat sa fiu adus in discutie doar pentru ca unii nu au ce face. Ca sa pricepi si tu, m-ai „muscat“ degeaba, in articolul lui Floreanu nefiind vorba despre mine, ci despre cu totul alte site-uri locale, carora nu le dau numele. Cit priveste ultimul tau comentariu, ai observat aliteratia, da?

  In fine, acum, la prinz, mi se pare haios primul tau mesaj …. şi sper sa fii femeie, ca altfel nu te-ar interesa cit o am eu de mare (bara).
  te las in voia Domnului!

 5. Draga Cereala (apelativ folosit de FF),

  1. AM si eu o intrebare: de ce te-ai gandit la mine, in primul comentariu? Ca nu faceam obiectul articolului şi nici nu voi fi vreodata concurent in presa on-line.
  2. Daca ai ceva sa-mi zici (vis a vis de prestatia jurnalistica), in fiecare zi ma plimb de la Raiffeisen la Catedrala, pe jos, si sunt mai sociabil ca un politician aflat in campanie. De asemenea, pot fi gasit in parcul de la Ialomita, la birou, etc…..
  3. Dupa 10 ani de presa am ajuns la concluzia ca argumentele filozofice, logice, etice, biblice nu mai conteaza, şi ca orice ai face in slujba comunitatii (sau doar ca sa fii simpatic) nu va fi apreciat niciodata.
  4. DAca ai observat, eu nu postez comentarii pe site-urile locale. De altfel, i-am rugat pe colegi sa nu mai faca asta, pt ca totul se interpreteaza aiurea.
  5. Primul meu comentariu a fost lipsit de eleganta şi de logica. Nu se va mai repeta.

  Pt. Florin,
  Am păstrat prima mea masina, DAcia 1310, si o mai folosesc in week.end. Nici nu stii ce incintat sunt cind o conduc. Cind am treaburi casnice, mai conduc si cite o utilitara, o duba mare, cu aceeasi satisfactie ca atunci cind conduc masinile de … serviciu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.