Cel mai tânăr candidat din Ialomiţa a votat imediat după deschiderea urnelor

1

Andrei Pop a ajuns în secţia de votare la ora 7:15, a votat şi apoi a mers, ca în fiecare duminică, la Biserică. „De obicei eu mă trezesc devreme pentru a merge la serviciu. Chiar nu prea mă simt bine când dorm mai mult, până pe la 8:30. Acum sunt încrezător într-un rezultat bun şi mă bucur că avem o alternativă coerentă, care vine cu măsuri concrete, cu oameni pregătiţi, pentru o Românie puternică în Europa.”

Tot matinal a votat şi candidata Elena Mitran la Amara, care s-a prezentat la urne la ora 8, însoţită de reprezentanţii administraţiei locale şi judeţene: „Am votat cu emoţii ca de fiecare dată. Nu am lipsit niciodată de la vot şi cred că toţi tinerii trebuie să-şi exercite acest drept constituţional. Am venit cu credinţa că lucrurile se vor aşeza, că ceea ce se va întâmpla va fi în folosul acestor tineri. Ei vor alege să rămână aici pentru noi, pentru ei şi pentru generaţiile ce vor veni.”

În aceeaşi secţie de votare de la Amara şi-a exprimat opţiunea politică şi preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru: „ Am votat pentru o România curajoasă, o ţară inteligentă, un judeţ prosper şi pentru oamenii care ştiu să creadă în ei. Cred că asta este foarte important pentru noi toţi şi pentru Ialomiţa. Să credem că NU suntem cu nimic mai prejos decât cetăţenii noştri din Uniunea Europeană. Suntem la fel de buni ca ei şi cred că în următorii patru ani putem să depăşim multe state din Europa dacă votăm ce trebuie şi cu speranţă astăzi. Aşteptăm un rezultat corespunzător muncii noastre şi programului pe care l-am transmis populaţiei.”

Cu emoţii, dar şi cu mare încredere a votat şi secretarul general al Partidului Social Democrat, Marian Neacşu: „Am siguranţa muncii bine făcute şi aici, la judeţ, şi la nivel naţional. Am votat, normal, cu partidul care a dovedit de-a lungul timpului că este alături de cetăţean şi pentru oameni, cel care a dovedit şi în această campanie că are un program de guvernare articulat, cu cetăţeanul principal exponent şi care a prezentat şi proiectul unui buget foarte bine ancorat în realitate şi care prin asta demonstrează că începând de mâine, dacă va fi cazul,  poate să preia guvernarea acestei ţări.” După exercitarea votului, deputatul Marian Neacşu a plecat la Bucureşti pentru coordonarea echipei naţionale de campanie în ziua votului.

Înainte de exprimarea votului, primarul Adrian Mocioniu a declarat că aşteptările administraţiei locale sunt pentru un Guvern care să înţeleagă greutăţile din teritoriu: „Noi venim cu mare entuziasm şi ne blocăm de bariere care stau în mâna parlamentarilor şi guvernanţilor. Eu cred că programul nostru politic este cel mai bun  şi are soluţii atât pentru administraţia locală cât şi pentru agricultură, zootehnie sau sport. Strategia noastră va genera locuri de muncă şi îmi doresc ca tinerii din Slobozia să se întoarcă acasă pentru că avem nevoie de ei, aici.”

La ora 11, prezenţa la vot era, în Ialomiţa, de 9,47%, uşor mai mică decât în judeţele limitrofe.

 

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.