Cele mai bune filme cu și despre Poker la care te poți uita sâmbătă seara

0

Ce mod mai plăcut de a-ți petrecere weekend-urile decât vizionând un film bun? Dacă ești un fan al jocurilor de cazino, atunci cu siguranță pe lista ta de preferințe se numără filmele cu și despre poker. Dacă în timpul zilei poți castiga bani online gratis, seara este perfectă pentru un moment de relaxare. Îți vom prezenta în continuare cele mai bune producții cinematografice care te pot inspira la următoarea ta vizită la cazino.

A Big Hand for the Little Lady – 1966

Dacă titlul nu îți spune prea multe, te vom ajuta noi. Filmul este o comedie cu adevărat amuzantă, cu Henry Fonda, în rolul principal. În acest film, el, personajul principal, este un fermier sărac, care își duce familia în văile din California. În călătoria sa, acesta dă peste mama tuturor jocurilor de poker. Problema este că Henry este chiar nepriceput la jocurile de masă, jocuri care includ și pokerul, dar cum nu are bani, își încearcă norocul. La primul joc, primește o mână monstruoasă, ceea ce îi provoacă un atac de cord. Acum, soția sa trebuie să joace în locul lui pentru a încerca să-și salveze familia.

Jucătorul – 1980 (The Gambler)

Este destul de interesant faptul că aproape toată lumea cunoaște astăzi versurile unui cântec vechi al lui Kenny Rogers, intitulat “The Gambler”. Acesta spune o poveste despre un parior obosit care oferă sfaturi unui străin nerăbdător, într-un tren care, practic, nu duce nicăieri. Ei bine, acesta este un film din anii ’80, care se bazează pe acest cântec. Kenny pleacă în căutarea fiului pierdut. În timpul călătoriei, se împrietenește cu un străin și se avântă într-o mulțime de situații ciudate. Acest film a fost un real succes cu un motiv întemeiat. Așadar, merită să îl vezi!

Caleidoscop – 1966

Warren Beatty a fost un adevărat bărbat de succes în rândul doamnelor. Cu mult înainte de succesul filmului “Material Girl”, Warren Beatty a jucat într-un thriller de succes, mai exact în 1966. În acest film el a jucat rolul unui personaj mincinos și intrigant pe nume Lincoln, un ticălos complet adorabil care ocolea toate metodele clasice de înșelăciune.

Rounders – 1998

Multă lume e de părere că filmul Rounders, regizat de John Dahl, este catalizatorul exploziei de popularitate a pokerului. În rolul principal joacă Matt Damon, în rolul unui student la Facultatea de Drept care vrea să-și schimbe viața, renunțând la poker. Cu toate acestea, el se lasă repede târât înapoi în joc de prietenul său Worm, interpretat de Ed Norton. Probabil că poți ghici care a fost rezultatul: o datorie uriașă față de șeful mafiei rusești, interpretat de John Malkovich.

Maverick – 1994

Odată ce ai dat peste acest film, vei fi cu siguranță dependent de el; va deveni în cele din urmă una dintre plăcerile tale murdare! Filmul este o actualizare a emisiunii de televiziune “Maverick”, cu personajul principal Maverick, interpretat de Mel Gibson, care încearcă să se înscrie la un concurs de poker cu un câștig uriaș. Totuși, pentru a se înscrie, el trebuie mai întâi să depună o sumă mare ca taxă de intrare. Apoi îi înșală pe frumoasa și speranta concurentă Annabelle, interpretată de Jodie Foster, și pe Angel, interpretat de Alfred Molina, într-un meci preliminar al jocului de poker. După ce ia banii de care are nevoie pentru turneu, nu are de ales decât să îi evite pe cei doi. Acțiunea merită toată atenția!

California Split – 1974

Cumva, acest film cu totul realist și fantastic al lui Robert Altman a trecut neobservat timp de mulți ani. În rolurile principale, Elliot Gould și George Segal interpretează rolurile unor jucători de noroc care trăiesc în California, îmbibați cu alcool și cu… ghinion. Aceștia formează rapid o prietenie improbabilă, care se bazează în principal pe pierderea banilor la beție. Este doar o chestiune de timp până când ghinionul îi ajunge din urmă, în timp ce își încearcă norocul pentru viitorul lor la un ultim joc de poker.

The Cincinnati Kid – 1965

Steve McQueen ar fi putut probabil să bată pe oricine. Prin urmare, este perfect logic că el ar fi făcut un film foarte bun despre un jucător de poker! Personajul principal se numește Eric Stoner și este, bineînțeles, interpretat de McQueen, în acest film clasic din 1955 al lui Norman Jewison, intitulat Cincinnati Kid. Eric Stone călătorește în New Orleans în anii ’30, doar pentru a-și dovedi valoarea la unul dintre cele mai faimoase jocuri de masă din cazinouri, pokerul. El îl provoacă apoi pe regele monarh al acelui oraș la un meci de poker cu miză mare!

Lock, Stock, and Two Smoking Barrels – 1998

Cei patru aspiranți la statutul de infractori s-au pus într-o situație pe care nu au putut să o gestioneze, deoarece au pierdut 500.000 de lire sterline în fața unui temut infractor local într-un joc de poker nu tocmai cinstit. Cu toate acestea, de îndată ce au auzit că vecinii lor plănuiau propriul jaf, băieții s-au băgat în joc! Chiar dacă pokerul nu joacă un rol major în acest film, este totuși unul dintre cele mai bune filme cu poker, mai ales dacă îți plac filmele de acțiune.

Concluzie

Acum ai suficiente opțiuni din care să alegi. Lista de filme de mai sus poate reprezenta atât distracția pentru o seara de filme, dar și o sursă de inspirație pentru următoarea vizită la cazino!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.