Centrul militar județean Ialomița recrutează rezerviști

2

Centrul Militar Județean Ialomița, structura specializata a Ministerului Apărării Naționale, responsabilă cu organizarea și executarea recrutării și selecției candidaților pentru îndeplinirea serviciului militar în calitate de rezervist voluntar, începe recrutarea rezervistilor voluntari, activitate ce se va desfășura în perioada: 10 iulie – 18 august 2017.

Rezerviștii voluntari sunt încadrați din timp de pace, în funcții prevăzute în statele de organizare ale structurilor militare din Ministerul Apărării Naționale, pe bază de contract individual pe durată determinată.

Termenul limită pentru întocmirea dosarului de candidat este 18 august 2017.

Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze reprezentanții Centrului Militar Județean Ialomița, la sediul situat în Slobozia, strada Lacului nr.6, telefon :0243/235286, 0243/ 230710 sau pe internet la: www.mapn.ro și https://m.facebook.com/mapn.ro.

2 comentarii

 1. Autoapărare (tristih de Constantin Enescu)
  Un tip bine informat,
  Nu se lasă înşelat…
  Nici la “pomul lăudat”…

  Prin urmare, doritorii să citească Legea nr. 270/2015 privind Statutul rezerviștilor militari ale cărei Norme de aplicare în MApN sunt aprobate cu Ordinul nr. M. 25/2017.
  Cu un plus de atenție trebuiesc studiate anumite articole din lege: art. 1, alin. (1) și (3), art. 3 lit. e), art. 4, art. 5 alin. (1) lit. a) și alin. (2), art. 6, art. 10, art. 14 alin. (4) și (5), art. 15-22, art. 25-27, art. 31, art. 33, art. 39.
  Și citind sau studiind, întrebați-vă de ce, cum, cât, când…
  Spre exmplu, de ce se fac referiri la sistemul public de pensii și nu la sistemul pensiilor militare de stat, care vor fi veniturile pe perioada suspendării raporturile de muncă sau de serviciu dintre angajatori și rezerviștii voluntari pe perioada concentrării, mobilizării sau participării celor din urmă la instruire și la misiuni în structurile în care sunt încadrați?

 2. sunt dezamagit de ceea ce se intampla la ora actuala cu armata romana.
  sa ajuns sa se milogeasca prin a plati sa apere tara aceasta pe care stramosi nostri care cu pretul vieti si cu dragoste de tara au aparat aceasta tara astazi nu aveam aparare ceea ce este o rusine ca o tara sa lase la mila altor tari sa ne apere,care nare niciun interes de a o tara straina fata de ele.este jenant ce se tampla.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.