Ciocu’ mic…

8

Taman ce m-am intors de la inscaunarea lui Teculescu (,) ca prefect – graba mare, daca-mi amintesc bine  a asteptat mai mult de o luna sa fie numit subprefect – acum 24 de ore au fost suficiente.

Sala plina de directori si primari (PDL, clar!), parcarea – de masini straine.

Din toata multimea aia vesela l-am remarcat pe unu’, posesor de Q7 alb, pe care imi permit sa-l citez (am ajuns sa citez personagii cu licenta luata inaintea bac-ului…): “abia asteptam sa mai zic o data – ciocu’ mic, acuma suntem noi la putere!”

Comentati voi, eu nu mai am putere

guraialomitei

Distribuiți
Articolul precedentRusescu s-a rupt
Articolul următorReactii

8 comentarii

  1. Pai dak e Q7 si mai e si alb, si dak nu cumva se vede kiar in foto, este proaspat laureatul incult si analfabet Florinel de la Platonesti, corect? Pai sa ne fie de bine oameni buni dak am votat toate tentativele de politicieni, primari, presedinti, etc.

  2. Cum sa ai incredere ca va fi mai bine, cand pentru ei (indiferent de culoarea politica),e doar un joc murdar, cu interese meschine?
    Mai poate cineva sa spere ca vom trai decent si va fi un pic mai bine?Ma refer la oamenii de cariera,nu la cei politici, ca la pensionari si alte categori sociale fara speranta, cine le mai poate readuce siguranta zilei de maine?

  3. Florinel de la Platonesti….zici k e predestinat nume de manelist. Oricum Florinel are tot ce-i trebuie sa li se alature manelistilor cu 4 clase. Succes lautare!

  4. Cred ca vom dori sa scoatem din dictionar cuvintul POLITICIAN ,poate vom scapa de ei in generatia urmatoare ! Suntem prea toleranti sau “mamaligari”de suportam cu stoicism ceea ce se intimpla acum !

  5. Cumva acest Q7 alb are numar de genu B XX PIO? Ma rog, oricum nu conteaza…
    Le doresc acestor “domni” sa dea falimentu peste ei, sa-i vad cersind la colt de strada. Doar asa m-as mai racori!

  6. Va rog sa imi permiteti, stimati antepostatori, sa remarc ca ati omis prezenta unui alt specimen – sinistrul primar Niculae Costel de la Maia (animalu’ cu ceafa groasa care se converseaza cu Petronel si cu Ghiorghisor)..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.