Circulaţie blocată între Slobozia- Ţăndărei şi Giurgeni din cauza vântului şi ploii puternice

0

Vântul şi aversele s-au manifestat la primele ore ale dimineţii în zona oraşul Ţăndărei, unde la intrarea în localitate dinspre Slobozia o creangă solidă de copac s-a rupt și a căzut pe carosabil, blocând circulația.

De asemenea şi intrarea pe varianta ocolitoare a orașului a fost blocată pentru scurt timp în această dimineață, întrucât acoperișul unei locuințe a fost luat de vânt și, în cădere, a rupt şi a dus pe şosea fire de electricitate.

 Tot în Țăndărei, o gospodărie a fost inundată ca urmare a precipitațiilor abundente. Circulația pe DN2A a fost afectată și între localitățile Giurgeni și Țăndărei, unde un copac s-a prăbușit pe carosabil.

 Și pe DN2C, între Slobozia și Amara, manifestările violente ale vremii au doborât opt stâlpi de telefonie mobilă pe carosabil.

Toate situațiile la care a fost solicitat sprijinul echipelor de intervenție ale ISU Ialomița au fost rezolvate cu operativitate, în colaborare cu echipe ale Secției de Drumuri Naționale, ale Enel și ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

https://www.facebook.com/alin.popescu?hc_ref=NEWSFEED

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.