Clanţa pentru Ialomiţa

2

Taman ce m-am întors de la o conferinţă de presă unde un senator unepere de Călăraşi la braţetă cu dl. Cazacu au pus de “Alianţa pentru Ialomiţa”. Sau Slobozia. Sau amândouă, n-am reţinut.

Nu mai departe de sâmbătă scriam (am avut dreptate, da?) că pedeliştii se agită să-şi piardă urma prin diverse încuscriri – astăzi vă prezint episodul “cum să scăpăm de stigmatul portocaliului”. Adică au pasat culoarea portocalie unepereului, care până acum defila în roşu. Restul, cu cine vor candida la primărie sau la CJI, sunt doar discuţii – cu oricine, dacă mă întrebaţi pe mine, numai să le-o tragă pesediştilor. Dacă mâine învie Ceauşescu, pe ăla îl pun pe liste (se ştie câţi lăcrimează după el…). Dacă mâine se trezeşte Varanul, pe ăla-l iau candidat. Dar, stai, chiar asta vor face: uneperiştii îl vor pune candidat pe Savu, ca să-i rupa din voturi lui Ciupercă!

Vă spun eu, alegeri ca astea nu am mai avut! Ca să o parafrazez pe mamaia, Băse e dracu’ gol! O să le-o tragă adormiţilor Antonescu / Ponta, de-o să le meargă fulgii!

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.