Clovnul Bozo

5

M-a pedepsit Ăl de Sus să asist săptămâna asta la cele două adună(tu)ri de forţă ale melasei numită PP-DD,  la Ţăndărei şi Slobozia. Am fost uimit – și aici trebuie să precizez că în grila mea TV nu am setat nici antenele 1,2,3, nici otv, deci nu prea știam ce vrea “domnu’ dan”. Mesaj mai suburban ca al ăstora, nu am pomenit în 20 de ani de presă. Două exemple: candidatul de Țăndărei, unu’  balea,  propunea desființarea primăriilor Gura Ialomiței și nu mai știu care (50 de angajați), pentru a se redeschide spitalul orășenesc (50 de angajați), iar clovnul bozo își turuia “soluțiile” la foc automat: fiecare român va primi 20.000 euro, în urmatoarea ordine – mai întâi cei din localitățile unde iese primar pepedede, apoi cei din județele unde ies presedinți de consilii județene pepedede, iar la urmă nesimțiții care nu i-au votat.

Domnu’dan, mie să-mi dai ultimul, înainte să sting lumina…

Vai de ţara unde bufonul ajunge rege!

5 comentarii

  1. oamenii astia, care isi pun toata speranta in acest maimutoi, au fost impinsi in acest joc de toata clasa politica din ultimii 22 de ani. sa se uite cu atentie politrucii psd-isti, pnl-isti si pdl-ilsti la ce au facut, pt ca intr-o zi vor plati. problema e ca pe langa ei platesc in fiecare zi numerosi romani care si-au vazut de treaba lor, de viata lor, iar acum nu mai pot sa traiasca in tara lor.

  2. Cat de prost sa fii sa poti crede ca odata ajuns la putere un asemenea individ iti va da bani de ordinul zecilor de mii de euro si va pune ordine in Romania??? Nu stiu cum de a scapat de puscarie, otv-ul e o televiziune care nu mai prosteste nici copiii, iar la mitingul ala s-au dus doar oameni care au sperat in vreo pomana de la handicapat.

  3. pt daniel : cat de prost sa fi sa mai votezi cu PSD. PDL…etc ???? sa te fure iar si iar

    oamenii vor schimbare, evident ca nu vor primi 20.000 de euro sau lei.
    Multi vor vota cu diaconescu sau PRM 😉

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.