CNADNR şi CFR şi-au dat OK-ul pentru un pasaj peste linia ferată de la Drajna

3

20151118_155846

Consiliul Judeţean Ialomiţa a primit două răspunsuri pozitive privind construcţia unui pasaj de trecere peste calea ferată de la bariera de la Drajna.
Compania Naţională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a transmis că va solicita să se prevadă în bugetul pentru anul viitor investiţii pentru un pasaj la Drajna, iar CFR a comunicat că va identifica resursele necesare şi va susţine administraţiile publice locale interesate pentru a accesa fondurile necesare realizării acestui obiectiv.
Vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ioan Martin, apreciază că aceste răspunsuri favorabile sunt şi un rezultat al celor 700 de petiţii transmise la Bucureşti:

PNL Ialomiţa a iniţiat în urmă cu două luni o campanie de strângere de semnături privind susţinerea construcţiei unui pasaj peste calea ferată de la Drajna, iar din totalul celor transmise 400 au fost on-line.
Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Pentru Drajna a fost facuta solicitare scrisa la CNADNR, penru DN2C a fost pasata problema parlamentarilor din Ialomita. Evident nu s-a sinchisit niciunul sa faca ceva.
    Domnilor vicepreseninti, de ce nu vreti sa reparati si drumul DN2C. Lociitorii de acolo sunt mai prosti, nu platesc taxe la fel, nu va voteaza? Care este explicatia? Segmentul Amara – Tovarasia este bombardat la propriu. Ati trecut vrodata pe acolo? De ce nu facti o solicitare scrisa si in acest caz???

  2. Un raspuns doar de linistire. Probabil i-a enervat “bombardamentul” cu solicitari pentru construirea pasajului. Din actul prezentat nu reiese nici o promisiune, nici un termen, nici o angajare, doar faptul ca CFR nu se opune…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.