Coca Cola – rece ca gheaţa!

3

Poate în altă parte, nu în Slobozia!

Măi, oameni buni! Nu beau, nu fumez, da’ am şi eu o dambla: beau coca cola. Şi cum prin definiţie (cold as ice) Coca Cola trebuie musai să fie rece, am şi eu pretenţia de la alimentarele de unde (încerc să) cumpăr, ca băutura asta să fie RECE. Mai ales că de câteva săptămâni temperaturile sunt constant peste 20-25 de grade.

De unde, frate! Intri în butic, te duci cu limba scoasă la frigider şi întinzi mâna să o înşfaci – E MAI CALDĂ CA TINE!!! În trei sferturi din buticurile oraşului frigiderele sunt scoase din priză. Sau altfel: idioţii ţin doar un frigider din trei în priză, şi ăla plin cu bere.

Şi dacă asta ar face doar buticarii de colţ de stradă, poate aş inţelege, că sunt vai-de-mama lor. Da’ tu, ditai Comindu’, ditai SUPERMARKET IALOMITA, să ţii frigiderul scos din priză, asta nu pricep. Au priceput în schimb ăia de la Kaufland mai multe, de-aia e lumea buluc acolo, în timp ca “investitorii noştri locali” se dau de ceasul morţii că nu le mai intră lumea în stabiliment.

ps: într-un fund de lume, în văgăuna (numită impropriu sat)  NEATARNAREA din Dobrogea, singurul magazin din zonă avea frigiderul în priză. Berea era rece. Coca Cola cu promoroacă pe ea. Şi noi, la capitala de giudetz, trebuie să cumpărăm de la peco daca vrem rece…

guraialomitei

3 comentarii

  1. “alup” VAI DE CAPUL TAU!!!!!!!!!!!!!
    daca nu-ti plac articolele IGNORA-LE
    de ce pretinzi de la ceilalti ceea ce tie iti lipseste ……………CREIER
    sau il ai inclus in nume

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.