Cod galben de polei și depuneri de gheață până duminică la ora 10.00

0

Meteorologii avertizează, nu scăpăm de polei!
La ora 14 s-a emis o nouă avertizare meteorologică COD GALBEN de polei și depuneri de gheață în județele Ialomița, Buzău, Brăila, Călărași și Vrancea.
Cu toate acestea, la acestă oră nu sunt sectoare de drumuri naționale și autostrăzi închise din cauza condițiilor meteorologice.
Drumurile județene, în schimb, rămân închise.
Pe fondul fenomenelor meteorologice periculoase, caracterizate prin vânt puternic și depunere de gheață pe stâlpi și cabluri, în județul Ialomița s-au înregistrat avarii importante la rețeaua de alimentare cu energie electrică.
Pentru asigurarea necesităților populației din zonele afecatate, IGSU a dispus dislocarea în județul Ialomița a 16 containere de mare capacitate generatoare de curent electric.
Tehnica dislocată va rămâne în sprijinul autorităților din județul Ialomița până la remedierea avariilor de către echipele tehnice ale distribuitorilor de energie electrică.
În municipiul Slobozia, DADP a acționat cu 8 utilaje de diferite categorii și un efectiv de 50 de angajați.
S-au împrăștiat pe trotuare și străzi 70 t nisip, 35 t sare și 3,5 t clorură de calciu.
Până la această oră, echipele de la secția “Spații verzi” au avut peste 20 de intervenții cu ISU și Poliția Locală, pentru degajarea crengilor și a copacilor doborâți de depunerile de polei.
Localități fără energie electrică: Urziceni, Fierbinți, Adancata, Radulesti, Maia, Armasesti, Barbulesti Jilavele, Dridu, Movilița, Cosereni, Dragoesti, Boranesti, Barcanesti, Manasia, Ion Roata, Gârbovi, Valea Macrisului, Rosiori, Grindu, Axintele, Căzănești, Tovărășia, Nicolești, Ciocârlia, Alexeni, Cocora, Ciochina, Miloșești, Grivița, Sălcioara, Andrășești, Brazii, Sinești, Balaciu, Sf.Gheorghe, Munteni-Buzău, Valea Ciorii, Reviga, Slobozia-partial, Reviga, Smirna, Iazu, Traian, Sarateni, Crasani de jos, Crasani de sus, Malu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.