Cod portocaliu – BULETIN INFORMATIV Nr. 41 din 7 februarie 2010

0

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (07.15) pe raza judeţului, din cauza viscolului şi a zăpezii abundente, traficul  rutier este întrerupt pe 16 segmente de  drumuri judeţene şi comunale, astfel:

DC 19 Dinspre DN2 – sat Livedea

DJ 313 Axintele – Horia

DJ 201 Adâncata – Moldoveni

DJ 101 Brazi – Nuci

DC 15 A Brazi – Gherghiţa, judeţul Prahova

DC 78 Brazi – Ciorani

DC 20  Armaşeşti – Malu Roşu

D 16 Adâncata – DN1D

DC 4 Ion Roată – Valea Măcrişului

DJ 203 B Gârbovi – Valea Măcrişului – Grindu

DC 42 Valea Măcrişului – Grindaşi

DC 306 A – Ciochina – Crunţi

DC 37 Balaciu – Crăsani

DC 10 Jilavele – Slătioarele

DJ 102 H Cotorca – Colelia

DJ 201 B Ciochina – Sălcioara.

Reamintim că  CNADNR împreună cu Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a luat măsura restricţionării circulaţiei vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe drumurile naţionale din judeţul Ialomiţa  în intervalul 7 februarie, ora 06.00 – 8 februarie, ora 06.00.

Măsura a fost luată ţinându-se cont de avertizarea meteorologică de cod portocaliu emisă în cursul zilei de ieri de ANM, în scopul evitării înzăpezirii maşinilor şi pentru protejarea vieţii participanţilor la trafic.

Le recomandăm conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă). Dacă trec prin zonele afectate de ninsori, să pregătească autovehiculele pentru circulaţia pe timp de iarnă şi să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, polei sau umed şi viscol). De asemenea, este necesar să se păstreze în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri in condiţii de siguranţă.

insp. SALAORU DANIELA, COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE AL INSPECTORATULUI DE POLIŢIE IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.