Cod roşu de sânge, în Ialomiţa. Donatorii sunt răsplătiţi suplimentar cu invitaţii la spectacol folcloric

1

Centrul Creaţiei Populare Ialomiţa şi Spitalul Judeţean oferă primilor 20 de donatori care se prezintă miercuri şi joi la Centrul de Transfuzii Sangvine din Slobozia câte o invitaţie cu două locuri la festivalul de folclor Doina Bărăganului. Invitaţiile sunt valabile pentru cele două zile ale festivalului concurs care se va desfăşura joi şi vineri în grădina de vară de la Amara, începând cu ora 19:30.
Demersul este unul de apreciere şi mulţumire pentru donatorii de sânge, în condiţiile în care Centrul Transfuzie Ialomiţa se confruntă cu o scădere de 50% a colectei de sânge din cauza temperaturilor foarte ridicate din ultima perioada.
De asemenea, pentru că urmează minivacanţa de Sf. Maria, cu patru zile libere pentru angajaţii din sistemul public, Centrul de Transfuzie din Slobozia anunţă locuitorii judeţului că programul de lucru se va desfăşura normal în ziua de luni, 14 august 2017.
Reamintim că donatorii beneficiază de câte 7 tichete de masă în valoare de aproximativ 70 lei, decontarea transportului în comun, o zi liberă de muncă în ziua donării şi de analize gratuite.

***

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.