Cod ROŞU: Toate drumurile din Ialomiţa au fost închise

0

UPDATE 08:50
Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița informează că astăzi, 06 ianuarie, ora 08.30, circulaţia a fost întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Ialomița.
Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizare COD ROȘU pentru astăzi, 06 ianuarie între orele 08:30 – 13:00 de zăpadă puternic viscolită și troienită, intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, vizibilitate redusă spre zero, pentru județul Ialomița

UPDATE 08:30
Mai multe autoturisme, autoutilitare şi mijloace de transport sunt blocate pe drumurile naţionale şi judeţene din Ialomiţa.
Din cauza vizibilităţii reduse, între Moviliţa şi Roşiori este blocat un mijloc de transport cu 8 persoane şi o autoutilitară, pe DN 2A între Alexeni şi Broşteni un autoturism NU poate înainta, iar între Slobozia şi Drajna a rămas blocat un autoturism cu 4 persoane.
La aceste intervenţii se deplasează echipele de la drumurile naţionale şi autorităţile locale.
Un echipaj de ambulanţă a fost solicitat la o intervenţie în comuna Munteni Buzău pentru a prelua o gravidă însărcinată în 39 de săptămâni.
La Feteşti, acoperişul unui bloc a fost luat de vânt, situaţie care s-a mai înregistrat şi în comuna Cocora.

UPDATE 06:50
Trei rute principale, de legătură între Ialomiţa şi judeţele limitrofe, au fost închise încă de la primele ore ale dimineţii.
Acestea sunt DN 2C Slobozia-Buzău, DN 3A Feteşti –Drajina şi DN 2A Constanţa-Giurgeni, iar 10 autoturisme sunt blocate pe carosabil în zona Moviliţa, pe ruta Bucureşti-Urziceni. Conducătorii auto nu mai pot înainta din cauza furtunii şi a lipsei de vizibilitate care face imposibilă deplasarea.
Tot din cauza vântului, curentul electric s-a întrerupt de mai multe ori, iar la Amara o locuinţă a luat foc. Pompierii intervin de mai multe ore pentru stingerea incendiului şi recomandă tuturor ialomiţenilor să nu plece de acasă până ce condiţiile meteo nu vor fi mai bune.
Aseară, la spitalul judeţean au fost aduse 34 de ialomiţeni programaţi azi la dializă şi 3 gravide care sunt aproape de termenul de naştere.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.