Comandantul Bazei aeriene 86 FETEȘTI, rănit într-un accident auto lângă Cernavodă. Doi oameni au murit

2

UPDATE:
Doi oameni au murit pe loc, iar Comandantul Bazei Aeriene de la Feteşti şi plutonierul care conducea maşina instituţiei sunt grav răniţi. Totul s-ar fi petrecut, spun martorii, după ce militarul care conducea maşina armatei a intrat într-o depăşire fără să se asigure. S-a izbit frontal de un alt autoturism şi ambele maşini au fost proiectate într-un TIR.

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești ”Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22C, între Cernavodă și Constanța, în apropiere de localitatea Ștefan cel Mare. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar.
Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și au fost transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. În funcție de evoluția stării sănătății, surse medicale spun că ar putea fi transferați la București.
Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă, se artă într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale.

sursa: radioconstanța.ro

 

2 comentarii

  1. Dar de cei doi care au muri dece nu spuneți-i dece Spune-ți numai de comandant ? Cine a fost de vina?. Dece nu puneți ca ați omorât doi oameni nevinovați ? Cine a produs accidentul ?..da așa e mortul e devină . Asta este țara in care trăim ROMÂNIA .

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.