Combaterea braconajul cinegetic pe agenda poliţiştilor ialomiţeni

0

cvb nhnng

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase cercetează un bărbat de 47 de ani, din municipiul Feteşti sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic.
Bărbatul a fost depistat pe fondul cinegetic Borcea, având asupra sa o armă de vânătoare cu alice şi muniţie aferentă acesteia, fără a poseda autorizaţie de vânătoare pe fondul respectiv.
Poliţiştii au ridicat arma de vânătoare şi muniţia aferentă, în vederea continuării cercetărilor.
Verificările au fost efectuate ieri, 27 ianuarie a.c., în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii actelor de braconaj cinegetic.
Bărbat cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor
Poliţiştii au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Manasia, care deţinea fără drept, două arme de vânătoare cu alice, pentru care avea permis de port armă eliberat de I.P.J. Ialomiţa, a cărui valabilitate era expirată.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Doi tineri cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat şi tăinuire
Poliţiştii Secţiei Rurale Stelnica cercetează doi tineri de 18 şi 15 ani, ambii din Borduşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, în funcţie de participaţia fiecăruia la săvârşirea faptei.
În fapt, în cursul lunii ianuarie, minorul de 15 ani, ar fi pătruns în locuinţa unui consătean, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (televizor, sistem audio, telefon mobil, tabletă, aparate electronice de uz personal), pe care, împreună cu tânărul de 18 ani, le-ar fi comercializat către mai multe persoane fizice.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.