Combustibil termic transportat într-un bazin artizanal

0

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Combustibil termic transportat într-un bazin artizanal, indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni.
Poliţiştii rutieri au oprit ieri, pentru control în trafic pe Drumul Naţional 2, în afara comunei Coşereni, o autoutilitară basculantă, condusă de un bărbat de 44 de ani, din judeţul Prahova.
În urma verificării documentelor, poliţiştii au stabilit faptul că autoutilitara avea inspecţia tehnică periodică expirată şi nu era asigurată cu poliţă RCA obligatorie.
Procedând la verificarea interiorului basculantei, poliţiştii au depistat un bazin metalic, confecţionat artizanal, care conţinea, potrivit declaraţiei conducătorului auto, 4.800 de litri de combustibil termic lichid, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de transportul în afara unui antrepozit fiscal de produse energetice supuse accizării.
Totodată, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.575 de lei şi s-a luat măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numerele de înmatriculare ale autoutilitarei.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.