COMUNICAT DE PRESĂ CNADNR

0

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că începând cu 15:20 s-a închis circulaţia pe DN 2 între Bucureşti şi Urziceni pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze.
Totodată, începând cu ora 15:10 s-a închis traficul pe DN 22 între Râmnicu Sărat şi Brăila şi pe DN 2C între Buzău şi Slobozia. Precizăm că DN 1 D între Albeşti Paleologu (Prahova) şi Urziceni (Ialomiţa) rămâne în continuare închis.
Traficul va fi redeschis după intervenţie, în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice.
Circulaţia se desfăşoară în toată ţara în condiţii de iarnă, iar Compania acţionează pe întreaga reţea rutieră. CNADNR roagă participanţii la trafic ca, în perioada următoare, să evite, dacă este posibil, tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, să respecte restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.
Biroul Comunicare al CNADNR

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.