Comunicat: Demararea lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

0

Începând cu 1 martie 2021, Spitalul Județean de Urgență Slobozia va demara ample lucrări de modernizare care vor viza infrastructura, spațiile și dotările. Lucrările vor porni cu Policlinica spitalului. Durata acestui proiect este de 18 luni. La final, spitalul va fi unul modern, racordat complet standardelor internaționale.

Debutul lucrărilor presupune, însă, cooperarea cadrelor medicale și a beneficiarilor serviciilor de îngrijire a sănătății, adică a pacienților. În următoarele săptămâni vor avea loc relocări ale cabinetelor de Policlinică, schimbarea căilor de acces, modificarea programului unor cabinete (unele vor funcționa și dupăamiaza) și a sistemului de programări și internări, ceea ce poate fi perceput ca un disconfort, alături de zgomot și de proximitatea șantierului. Foarte curând vom face publice datele exacte legate de aceste modificări, astfel încât pacienții să poată fi informați cu privire la așteptări. De asemenea, se poate prelungi perioada de așteptare pentru pacienții ce pot fi temporizați, care nu prezintă patologie gravă sau cu potențial de agravare. Toate acestea sunt inconveniente strict temporare și pe care inclusiv personalul le acceptă pentru ca rezultatul final să fie un spital modern, cu dotări actuale.

Asigurăm pacienții de menținerea standardelor de îngrijire la nivel maximal și de respectarea normelor de protecție pandemică (inclusiv a circuitelor, chiar dacă vor fi reorganizate).

În decursul următoarelor zile vom reveni cu informații exacte legate de modificările ce se vor implementa. Încurajăm călduros pacienții și aparținătorii să consulte site-ul spitalului și să urmărească pagina de Facebook. Nu în ultimul rând, readucem aminte importanța respectării programărilor și a programului de lucru.

Mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Povara acestor mici inconveniente se află atât pe umerii pacienților, cât și ai personalului, și reprezintă un mic sacrificiu spre un mare bine, atât de mult așteptat.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.