Comunicat Primaria Municipiului Slobozia

3

Primaria Municipiului Slobozia si viceprimarul Municipiului Slobozia va informeaza ca nu au initiat niciun demers de strangere de semnaturi de la cetatenii Municipiului Slobozia cu privire la calitatea apei din sursa subterana.

Ca urmare a sesizarilor primite din partea cetatenilor, privitor la faptul ca viceprimarul Municipiului Slobozia trimite delegati la consumatorii de apa in vederea strangerii de semnaturi privind calitatea apei si inlocuirea actualei surse de apa, va informam ca acest fapt este generat de scandalul mediatic initiat de dl. consilier Radu Paros, care strange semnaturi de la cetateni inducandu-i in eroare cu privire la scopul acestei actiuni. In realitate dl. Paros doreste sa foloseasca aceste semnaturi in scopul declansarii unui referendum local pentru demiterea d-lui primar Gabi Ionascu.

Acest demers este un act de discreditare a autoritatii publice si de abuz privind calitatea de demnitate publica pe care a detinut-o in mandatul 2004-2008 dl. Paros.

Ne exprimam indignarea fata de aceasta manipulare grosolana a opiniei publice si rugam cetatenii sa nu cada in capcana unui astfel de demers si sa citeasca cu atentie intregul titlu al tabelului nominal prezentat de delegatii d-lui Paros inainte de a-l semna.

VICEPRIMAR

Bacanu Valentin

3 comentarii

  1. Pana acum iesea in fata doar primarul, acum incep sa iasa si urmatorii alesi… le-o fi frica de ceva?
    Eu in locul lor nu as avea nici o teama, doar apa este curata, potabila, netoxica, incolora, etc., nu asta ne spun cu orice ocazie? Si ei insisi fiind convinsi ca asa este, ar trebui chiar sa se bucure, Paros isi va frange singur gatul in intreprinderea sa, si astfel, scapa de unul dintre cei mai mari dusmani. Asa ca, nu ar strica sa semneze acea lista si primarul, si viceprimarii, si membrii CL, si toti functionarii si functionarasii de la primarie.

    Privind altfel lucrurile, teama celor din fruntea orasului nu are temei, 12.000 de semnaturi este greu de adunat, de-abia se duc atatia la votarea propiu-zisa dintr-o campanie electorala. Apoi, acest judet si acest oras sunt psd-iste, iar cetatenii, in marea lor majoritate, vor face cerc in jurul primarului sa nu pateasca ceva. Cei care semneaza acele liste sunt curajosi, optimisti si un pic poeti, iar cei care nu semneaza sunt de doua categorii: psd-istii si cei care ar semna dar le e teama (listele sunt publice).

    Deci, comunicatele sunt pierdere de timp si hartie!

  2. Domnu’ viceprimar, dumneavoastra cum interpretati adresa catre Urban si DSP Ialomita a celor de la Institutul de Sanatate Publica Bucuresti?

  3. pentru george; in nici o saptamana am strans 2500 de semnaturi si cred ca in maxim o luna le voi strange si pe celelalte. daca ajungem la referendum se v-a intampla urmatorul fenomen;cei care au semnat listele vor veni aproape sigur la vot pentru ca daca au avot curajul sa semneze votul v-a fi floare la ureche(aprox 12000),apoi sunt cei care asa cum spui si tu ar semna dar le este frica(lucru foarte adevarat) dar nu le v-a fi frica sa voteze(aprox4000), si in final vor fi cum ai remarcat psd-istii care vor trebui sa vina la vot sa-si sustina primarul(aprox 11000).dupa cum vezi normal se vor prezenta la vot aproximativ 27000 de votanti ce a ce reprezinta peste 50% si deci referendumul v-a fi valabil si chiar vom castiga.cred ca intelegi acum de unde aceasta disperare incat intra in lupta toti psd-istii inclusiv micutul politician BAcanu, care doreste sa iasa dintr-un anonimat prelungit,fiind suparat de faptul ca cetatenii inca mai imi spun domnul viceprimar.domnule BAcanu daca sunteti intradevar viceprimar atunci eliberati-mi avizul pentru amplasare meselor pe care vi l-am solicitat de mai bine de o saptamana si astfel nu v-a mai fi nici o confuzie. ma surprinde faptul ca prea ii considerati prosti pe cetateni domnule BAcanu,si credeti ca semneaza ca primarul devizele unflate de la puturile foratedomnule BAcanu.sper domnule BAcanu ca aceste sesizari se pot verifica.in final george nu imi este frica decat de un blocaj al prefectului pentru ca deja am recunoscut cativa psd-isti care au semnat ,binenteles cu date false. apropo de pierdere de hartie in consiliul local nu prim materialele de sedinta pe hartie ,cica este criza.aparitiile lui ionascu pe hartia ziarelor ne-a costat pana acum peste 10000 euro si daca mai punem la socotela si aparitiile la radio si tv ajundem la o suma frumusica in doar o saptamana.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.