Comunicat de presă PSD Ialomița

0

21.11.2009

COMUNICAT

Am sesizat Biroul Electoral Județean Ialomiţa cu privire la neregulile comise de Prefectul județului Ialomiţa, în ziua de vineri, 20 noiembrie 2009, cu prilejul distribuirii materialelor necesare procesului electoral către primarii localităților din județul Ialomiţa.

Cu această ocazie, ștampilele cu mențiunea VOTAT, particularizate pentru fiecare secţie în parte, au fost repartizate intenționat, în mod greșit, către alte secții de votare din județ, pentru a se crea deliberat confuzie.

Astăzi, începând de la orele 10.30, echipe ale Prefecturii Ialomiţa străbat disperate localităţile judeţului, pentru a colecta ştampilele distribuite greșit vineri, 20 noiembrie 2009, şi pentru a corecta grava eroare comisă până la orele 18.00 ale zilei de azi, 21 noiembrie 2009.

Solicităm organelor abilitate luarea măsurilor legale ce se impun împotriva Prefectului judeţului Ialomiţa, pentru neglijenţa sa în serviciu, care pune în pericol derularea în condiţii normale a procesului electoral.

Condamnăm modul în care aparatul Guvernului înţelege să deruleze operaţiunile electorale, în momente atât de importante pentru ţară şi cerem opiniei publice să manifeste vigilenţă faţă de eventualele tentative de fraudare ce se pot ascunde în spatele acestor neglijenţe ale Guvernului Boc.

Echipa de campanie PSD Ialomita

Organizatia PSD Ialomita

Presedinte, prof. SILVIAN CIUPERCĂ

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.