Conferință Antreprenorești – Adoptă un Sat

0

antreprenoresti

Trăiești într-o comună cu potențial care merită pus în valoare?
Vrei să contribui la dezvoltarea economică a comunei tale la adevăratul său potențial?
Te invităm la conferința Antreprenorești – Adoptă un Sat, în data de 14 septembrie, de la ora 10:00, la Hotel Central din Slobozia (Bulevardul Cosminului, nr. 2-4), ca să afli ce oportunități există pentru comuna ta și cum au procedat alte comunități rurale din România.
Vei întâlni alţi 100 de oameni gospodari ca tine, din comune din județele Călărași, Constanța, Giurgiu și Ialomița, antreprenori şi manageri români din comunitatea Romanian Business Leaders precum Mihai MARCU (Președinte CA MedLife, voluntar în proiect), Felix DANILIUC (Director General Raiffeisen Leasing, voluntar în proiect), Felix TĂTARU (Președinte International Advertising Association și GMP Group, voluntar în proiect) și Alexandru POTOR (Preşedintele Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală, voluntar în proiect), dar și reprezentanți din alte sate, exemple de succes pentru crearea de afaceri în mediul rural. Împreună ne dorim să găsim soluții pentru a dezvolta satele românești.Te invităm să vii la eveniment împreună cu alţi patru gospodari şi cu produse specifice comunei tale, pentru a le promova. Vei afla detalii despre proiectul ANTREPRENOREŞTI și criteriile în funcție de care comuna ta poate fi selectată pentru a beneficia de consultanță în dezvoltarea afacerilor locale şi accesarea de finanțări.
În cadrul unei tombole, vei putea câştiga premii utile pentru activitatea ta, cum ar fi: bidoane de inox cu capac, maşină de găurit cu acumulator, dopuitor sau un aparat de vidat.
Te rugăm să te înscrii folosind acest formular: https://goo.gl/forms/42DM7LWxIj81nXFP2. Participarea este gratuită. Poți confirma participarea până la data de 12 septembrie și la adresa antreprenoresti@rbls.ro sau la telefon 0721 883 123 – Liliana Geru, Manager Antreprenorești-Adoptă un Sat.
Cu încredere,
Echipa Antreprenorești

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.