Consiliul Judeţean al Elevilor Ialomiţa

0

Comunicat de presă 04.06.2011
Luni, 6 iunie 2011, Consiliul Judeţean al Elevilor în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează în cadrul proiectului „Ai grijă de mediu, ai grijă de tine!” doua activităţi menite a marca Ziua Mediului : marş al liceelor şi concurs de afişe tematice.
Prima activitate, marşul liceelor, se va desfăşura începând cu orele 15:30 de la Stadionul Municipal până la Centrul Cultural Ionel Perlea, pe Bulevardul Matei Basarab Slobozia. Primind aprobarea Primăriei Slobozia, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa şi a Poliţiei Slobozia, la această defilare vor participa aproximativ 50 de elevi ai fiecărui liceu din Slobozia, precum şi grupuri de elevi ale altor licee din judeţ. Scopul proiectului este de a sensibiliza comunitatea cu privire la influenţa pe care acţiunea omului o are asupra mediului, şi consecutiv, asupra sieşi.
Cea de a doua activitate va fi imediată marşului şi se va desfăşura la Centrul Cultural Ionel Perlea Slobozia – Sala de expoziţie. Aceasta constă într-un concurs de afişe pe tema Zilei Mediului, la care se pot înscrie grupuri de câte 5 elevi ai şcolilor din judeţ. În jurul orelor 16:30 va începe jurizarea lucrărilor la care vor participa reprezentanţi ai Garzii de Mediu Ialomiţa care vor asigura obiectivitatea evaluării dupa criterii de estetică, mesaj, originalitate, calitate şi potrivire tematică. Premierea va avea loc tot în spaţiul Centrului Cultural Ionel Perlea, se vor acorda premii, menţiuni si recompense câştigătorilor.
Consiliul Judeţean al Elevilor Ialomiţa, structură subordonată a CNE, susţine dezvoltarea implicării active a elevilor în procesele comunităţii, asigurând în mod democratic reprezentarea acestora şi constituindu-se ca un puternic liant între elev şi comunitate.
Axinte Jeanina Andreea
Preşedinte Consiliul Judeţean al Elevilor Ialomiţa
Contact: 0729302690 – jeanina_aja@yahoo.co.uk

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.