Contravenții și sancțiuni

0

Polițiștii au depistat un bărbat de 29 de ani, din localitatea Scânteia, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, deși anterior consumase băuturi alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest Drager a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând transportul la cea mai apropiată unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.
Ieri, polițiștii au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au constatat 9 infracțiuni. Aceștia au intervenit la 31 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.
La data de 22 ianuarie a.c., aproape 200 de poliţişti au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Pe timpul activităților desfășurate, oamenii legii au intervenit la 31 de evenimente, dintre care 30 au fost sesizate prin 112, fiind constatate 9 infracţiuni.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 109 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 34.000 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, pe parcursul acestora fiind reținute 3 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.