Contre in Consiliul Judetean

1

Duet pe contre între consilierii judeţeni PSD şi PDL în şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean Ialomiţa.
Dacă reprezentanţii liberali au înţeles să-şi păstreze energia pentru campania electorală din teren, candidaţii partidelor social democrat şi democrat liberal s-au secondat în observaţii şi intervenţii la ordinea de zi.

Spiritele s-au incins la proiectul de hotarare privind reglementarea serviciului de transport public judetean de persoane prin curse regulate speciale, de genul transport organizat elevi si muncitori.
Consilierul PDL, Marinica Cazacu a reclamat o crestere a taxelor pentru transportatorii de curse speciale iar raspunsurile succesive ale conducerii Consiliului Judetean au culminat cu interventia vicepresedintelui Mihaita Gaina, care l-a acuzat pe contracandidatul sau de campanie electorala in consiliul judetean.
Dezbaterile privind diferentele dintre cursele speciale si cele de transport inter- judetean au durat mai bine de o ora. Posibilele pericole ale adoptarii hotararii de consiliu judetean au fost dezvoltate de consilierul PNG Adrian Andriescu.
In finalul discutiilor, proiectul a fost votat cu 23 de voturi pentru si 8 impotriva. Pe toata durata sedintei, consilierii liberali au consimtit prin tacere la proiectele de pe ordinea de zi si au votat in consecintă fără vreun comentariu. Polemica PSD –PDL a continuat la alte 3 proiecte din cele 12 supuse dezbaterii in forul judeţean. 

Clementina Tudor

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.