Copil dispărut în apele brațului Borcea al Dunării, zona Fetești Sat

0

Dispariția fetiței, în vârstă de 14 ani, a fost sesizată de familia acesteia, astăzi în jurul orei 18.30. Acesta se afla la scăldat împreună cu familia.
La locul solicitării s-au deplasat de urgență, trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD Constanța care survolează zona.
Pompierii au demarat operaţiunea de căutare, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice.
Misiunea de căutare a continuat mai multe ore fără rezultat, după care au fost suspendata pe parcursul nopții.
Căutările au fost reluate în această dimineața cu un echipaj din cadrul Stației de pompieri Fetești cu o barcă pneumatică, în sprijin a fost solicitată și intervenția unui echipaj de scafandri din cadrul ISU “Dealul Spirii” București-Ilfov.
Misiunea este în dinamică.

Edit 25.06.2021
În jurul orei 09:00, a fost găsit trupul neînsufleţit al minorei dispărută în data de 23 iunie în brațul Borcea al Dunării, pe raza municipiului Fetești. Trupul plutea pe apă, fiind recuperat de niște pescari care se aflau în zona și preluat de echipajul cu barca pneumatică și adus la mal, ulterior fiind predat organelor abilitate care urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care minora și-a pierdut viața.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.