Credincioșii Catedralei din Urziceni pelerini în Grecia

1

2

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor un grup de credincioși din Municipiul Urziceni au fost pelerini în Grecia, în perioada 1-7 septembrie 2015. Aceștia au fost însoțiți de părintele protopop Bogdan Ionuț Stancu, parohul Catedralei din Urziceni.
Cu pietate în suflet participanții s-au atins de moaștele sfinților Spiridon, Andrei, Patapie, Ioan Rusul, Efrem cel Nou, Dimitrie ș.a. Un moment deosebit de emoționant a fost închinarea la brâul Maicii Domnului de la Mănăstirea Kato Xenia. De asemenea, am fost găzduiți o noapte în Mănăstirea Sfântului Nectarie din Eghina, iar dimineața toți cei prezenți am participat la Sfânta Liturghie.
După o săptămână de rugăciune, ce a cuprins un program plin de binecuvântare și har dumnezeiesc, credincioșii s-au întors la casele lor întăriți în credință și cu pace în suflete.
Preot paroh Bogdan-Ionuț Stancu, Protopopul Urzicenilor

1 comentariu

  1. iar vincentiu? :)) asta-i ziarul episcopiei? “au atins de moaștele sfinților Spiridon, Andrei, Patapie, Ioan Rusul, Efrem cel Nou, Dimitrie ș.a. Un moment deosebit de emoționant a fost închinarea la brâul Maicii Domnului de la Mănăstirea Kato Xenia” … pe bune? ce s-a intamplat cu cele 10 porunci din vechiul testament? mai exact porunca a 2-a “Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc neleguirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.” va amintiti numai ce va convine din vechiul testament :)) cineva spunea ca daca vrei sa ascunzi ceva de ortodocsi ascunde in vechiul testament pentru nici un ortodocs nu-l citeste.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.