Cristina Pocora a iniţiat o lege prin care orice localitate ridicată la statutul de oraş poate reveni la cel de comună

0

 

cvcbnbncbncbncbn

Printr-un comunicat de presă, parlamentarul liberal din Colegiul 1 Ialomiţa transmite că a repus în circuitul parlamentar propunerea legislativă prin care această localitate îşi va putea relua statutul de comună, conform voinţei cetăţenilor exprimată şi validată prin referendum.
Prin această nouă iniţiativă legislativă se aduce o completare, în sensul în care prin modificarea Legii nr.351/2001 se va da posibilitatea şi altor localităţi, aflate în situaţia oraşului Căzăneşti, să poată să îşi reia statutul avut anterior intrării în vigoare a legii prin care au fost trecute la rangul superior.
Parlamentarul liberal de Ialomiţa spune că ”am fost nevoită să revin cu această iniţiativă ca urmare a dezinteresului total pe care l-au manifestat parlamentarii majorităţii conturate în jurul PSD faţă de precedenta propunere legislativă”.
Cristina Pocora susţine că prin adoptarea acestei propuneri legislative se va corecta o nedreptate, iar locuitorii din Căzăneşti vor avea posibilitatea să plătească impozite mai mici şi să trăiască în condiţii europene, permiţând comunităţii locale să acceseze fondurile europene necesare pentru dezvoltarea localităţii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.