Cristina Pocora va candida la primăria sectorului 3 al capitalei

1

tytytyhtnyt

După 8 ani ca reprezentant al ialomițenilor în Camera Deputaților, Cristina Pocora își ia rămas bun pentru a candida la primăria sectorului 3 al capitalei.

“Dragii mei,
Mi-am dorit foarte mult să candidez pentru ialomițeni la alegerile locale din această vară. Din păcate, decizia nu a fost în acest sens.
Conducerea centrală a PNL mi-a propus să fiu, însă, candidatul liberal pentru Primăria Sectorului 3 din București. Este o propunere care mă onorează și pe care nu o pot refuza. Sunt hotărâtă să câștig această bătălie electorală, pentru mai binele locuitorilor din acest sector.
Nu mă îndepărtez, însă, de Ialomița, de locuitorii care mi-au dat încrederea lor timp de două mandate de parlamentar. Vă mulțumesc și vă sunt datoare. De aceea, voi fi și în Ialomița, alături de candidații PNL la primării, voi continua să mă lupt pentru proiectele și nevoile voastre. Mă veți întâlni adesea, în perioada următoare, în piețele din localitățile voastre sau pe străzi, strângându-vă mâinile și ascultându-vă păsurile.
În același timp, rămân fidelă tuturor proiectelor demarate pentru voi, proiecte precum eliminarea taxei de pod pentru feteșteni sau trecerea localității Căzănești de la statutul de oraș, la cel de comună. Rămân preocupată și de situația angajaților de la combinatul chimic.
Nu în ultimul rând, voi susține și pe viitor propuneri care vizează întreaga populație a României, indiferent de funcția pe care o voi ocupa în viitor. În opt ani de zile, ca parlamentar, am susținut binele familiei și al copiilor- am dublat alocația pentru copii, am reușit introducerea cuantumului de 85% din venituri pentru indemnizația acordată părinților aflați în concediu pentru creșterea copilului, am luptat pentru drepturile persoanelor cu dizabilități și ale pensionarilor.
Din orice funcție aș fi, voi continua să lupt pentru dreptate și cinste, pentru lege și egalitate, pentru binele oamenilor și viitorul copiilor noștri.
A dumneavoastră,
Cristina Pocora”

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.