Cursuri gratuite de formare profesională

0

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita, vine in intampinarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, organizand pana la sfarsitul anului 2018, cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii: bucatar, confectioner asamblor articole din textile, competente cheie – comunicare in limba romana, dulgher/tamplar/parchetar, electrician/electronist auto, fierar betonist/montator prefabricate, frizer/coafor/manichiurist/pedichiurist, lacatus mecanic, lucrator in structuri pentru constructii, mecanic auto, ospatar, patiser, sudor electric, zidar/pietrar/tencuitor.
Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.
Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante sa fie inscrise in evidentele AJOFM Ialomita.
Cei interesati se pot adresa AJOFM Ialomita atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.