CUTREMUR!!!

10

Pentru cine nu a băgat de seamă, tocmai ne-a zgâlţâit un cutremur. Ceasul meu arată ora 8:32.

UPDATE 1: a avut 4,7 grade. Link aici.

UPDATE 2: cutremurul ăsta creşte ca Făt-Frumos – mai întâi au scris ca a avut 4,2 grade, apoi 4,5 şi acum văd că a avut 4,7. In fine…. ideea e ca luna asta au fost 11 cutremure, dar numai ăsta de azi s-a simţit.

Distribuiți
Articolul precedentPensii de la Cazacu
Articolul următor

10 comentarii

 1. ………..oare ce mai inseamna inca un cutremur de 4,2 grade….sau nu stiu cate o fi avut….?
  ………pe langa toate pe care le simtim in fiecare zi…..pe langa tot ceea ce se intampla in lumea aceasta, am reusit sa devenim “nesimtiti” ;
  …poate ca Dumnezeu vrea asa…sa ne pregateasca pt ceva ce va sa vina…

 2. da…şi uite aşa ne mai gândim şi noi la ce este mai important în viaţă…atunci când se zgâlţâie pământul … gen: Viaţa nu trebuie economisită ci trăită din plin; sau Viaţa e prea scurtă ca să fii tot timpul ocupat sau plictisit; ori: nu e ruşinos că nu poţi să trăieşti fericit, e de (scuzaţi expresia) KKT că nu încerci.
  ca sa nu ne mai gândim la exploziile solare din 2012, sau 2013…sau cine ştie când…aşadar să facem doar ceea ce ne face fericiţi, să fim alături doar de cine ne face să zâmbim şi să iubim câtă vreme trăim…pt ca nimeni nu moare virgin, viaţa ne-o trage la toţi cel puţin odată (unii vor spune bla bla), alţii “cunoscătorii” ştiu despre ce vorbesc.
  aşadar, un alt motiv de bucurie astăzi…LA MULTI ANI CLEMENTINAAAAAA TUDOR

 3. Mulţumesc frumos! Astăzi este ziua în care, cu sau fără motiv, râd mai mult decat ar fi cazul…nu am simţit cutremurul pt că încă eram acasă, iar sub geamul de la dormitor lucrează un picamer. indiferent cum, încercăm să ne vedem de viaţă, nu? să facem faţă aşteptărilor noastre şi la ale celorlalţi… destul de complicat, dar merită!

 4. Din cutremure ati dat-o in urari de la multi ani ? Vezi Florine ? Cine se trezeste de dimineata, simte cutremurele! Eu daca visam la ora aia, niet !

  • nu ca as fi fericit pentru treaba asta, dar eram la munca de la 6:45. cand s-a cutremurat centrul cultural tocmai faceam up-date la site si cred ca am fost primii din tara care am anuntat cutremurul, cam la 30 de secunde dupa ce s-a produs.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.