Dacă sunteți interesați de traduceri de calitate la cele mai bune prețuri, contactați birourile de traduceri Amaryllis din Slobozia

2

_DSC9056

Acte auto, manuale de utilizare, cataloage de produse, sentinţe sau procuri judecătoreşti, facturi ,adeverinţe medicale, certificate de naştere / căsatorie, diplome şi foi matricole, atestate sau orice alte documente, pot fi traduse în cel mai scurt timp de profesionistii celor două birouri de traduceri Amaryllis din Slobozia.

Activitatea acestora este coordonată de Andreea Pană,  traducător autorizat atat în limba engleză cîâ şi italiană, iar serviciile oferite se fac în peste 30 de limbi. „Pe lângă limbile de circulaţie europeană avem comenzi şi pentru olandeză, greacă, turcă şi arabă. Din păcate, majoritatea solicitărilor sunt urgente, iar timpul reprezintă principala provocare. De cele mai multe ori clientul vine şi spune că doreşte traducerea pe loc, ceea ce este imposibil, având în vedere că lucram cu documente şi toate necesită o atenţie specială, responsabilitatea corectitudinii apartinându-ne în totalitate. Incercăm mereu  să ne adaptăm şi să convenim un termen de comun acord.”

În funcţie de necesitate, traducerile pot fi simple, autorizate sau legalizate, ceea ce presupune un regim diferit de lucru. „ Noi îi îndrumăm pas cu pas pe cei care ni se adresează în funcţie de unde şi cum au nevoie de traducere. Dacă este nevoie de legalizare, pregătim şi programăm la notariat, dacă au nevoie şi de apostilă facem demersurile necesare, astfel încât cererea să fie rezolvată complet. De asemenea , pe lânga traduceri scrise oferim si servicii de corectura de text, tehnoredactare, printare, scanare, plastifiere, îndosariere şi fax/e-mail.”

 Tariful final diferă în funcţie de  limba din/in care se doreste traducerea, numărul  paginilor şi complexitatea documentului. O pagină standard se calculeaza la 2000 de caractere cu spaţii. „Pentru clienţii fideli sau volum mai mare de pagini, oferim reduceri substanţiale. Nu ştiu dacă în aproape 6 ani de când am am deschis am aplicat de trei ori taxa de urgenţă. Echipa Amaryllis Traduceri este formată din 3 angajaţi permanenţi si multiplii colaboratori. În afară de mine, clientul poate discuta în egala măsură cu colega mea Jeni Stănescu. Este alături de noi încă de la începerea activităţii din  februarie 2011 şi vreau să-i mulţumesc pentru implicarea şi seriozitatea de care dă mereu dovadă” a menţionat administratorul societăţii.

Adresele birourilor Amaryllis sunt pe Bulevardul Matei Basarab, în zona Central, la parterul blocului 29, scara C, şi în zona Mănăstire, bloc X, scara D. Programul de lucru este de la ora 8 la 18 în cursul săptămânii şi de la ora 9 la 14 în week-end, iar pentru situaţii cu totul speciale programul se poate prelungi sau cineva din firmă poate veni chiar şi de acasă pentru a prelua documentele . „Prioritatea noastră este clientul, căruia noi îi oferim consultanţă şi de la care în egală măsură învăţăm mereu ceva nou, în funcţie de ce i se solicită acestuia. Documentele le primim fie la sedii, pe internet  sau prin curier. Calitatea traducerii, seriozitatea, punctualitatea si confidenţialitatea documentelor reprezintă cartea noastră de vizită!” explică Andreea Pană activitatea pe care o desfăşoară la nivel de instituţie în Slobozia pentru ialomiţenii din tot judeţul.

Informaţii suplimentare se pot afla pe www.traduceri-slobozia.ro, iar relaţii se pot obţine la numerele de telefon 0720 733 542, 0762 241 354 şi 0343 566 446.

 

 

2 comentarii

  1. Mai făceați și înainte reclamă la diverse societăți comerciale, dar acum parcă numai asta vă preocupă.
    Presa centrală se ocupă mai mult de propagandă, cea locală mai mult de reclame.
    …Și vă mai mirați că nu mai cumpără nici dracu` ziarele voastre!…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.