Dăruind vom dobândi

0

180 de batrani si copii din Cosambesti au fost vizitati vineri de voluntarii Asociatiei Faptele Credintei pentru a le darui alimente. Campania de intrajutorare a femeilor vaduve, copiilor si batranilor se face din banii stransi de asociatie din donarea impozitului pe venit,  de 2%.

Voluntarii din Cosambesti au luat la pas toate strazile comunei si au batut la poarta persoanelor singure. Din poarta in poarta, reprezentantii Asociatiei Faptele Credintei au ajuns si la preotul Ion Negoita, acum in varsta de 96 de ani:

parintele-negoita

Campaniile de intrajutorare a copiilor si batranilor se fac din fondurile stranse de la contribuabilii care si-au directionat cei 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Faptele Credintei.

Entitatea non profit a fost infiintata de preotul Vasile Cristian Nita  si desfasoara activitati de asistenţă religioasă, socială şi educaţională, prin sprijinirea batranilor singuri, familiilor monoparentale şi a copiilor orfani. Toate actiunile asociatiei sunt prezentate  pe site-ul www.faptelecredintei.ro. Si anul acesta, salariatii au posibilitatea sa directioneze impozitul pe venit catre asociatiile de intra-jutorare pana la 15 mai.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.