Daruri de Crăciun la Catedrala din Urziceni

1

3

Urmând temeiul pastoralei Sfântului Sinod, ce îndemna clerul și credincioșii la acte de milostenie în postul Nașterii Domnului, Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena din Urziceni a organizat o colectă în urma căreia s-au strâns bani, alimente și haine.
Astfel, cincizeci de familii cu posibilități reduse, au primit și anul acesta pachete alimentare, haine și produse de igienă, din bunăvoința credincioșilor, care au răspuns pozitiv la această acțiune filantropică. Două persoane imobilizate la pat au primit produse de igienă, iar o persoană cu deficiențe de vedere a primit un aparat radio.
De asemenea, toți copiii care au venit la biserică, să se împărtășească, în ultima săptămână din post, au primit pachete cu dulciuri.
Mulțumim tuturor celor care au sprijinit inițiativa noastră și s-au gândit la aproapele lor, lăsând deoparte egoismul și cultivând altruismul. Astfel, ne-am însușit cu toții învățătura Sfântului Apostol Pavel care spune: ,,să vă aduceți aminte de cuvintele Domnului Iisus, căci El a zis: Mai fericit este a da decât a lua,, (Faptele Apostolilor 20,35).
Nașterea Domnului cu bucurie!

1 comentariu

  1. Mie mi-ar fi jena sa ma laud cu asa ceva. Cum adica, sa mobilizez o parohie intreaga si sa strang bunuri ca sa ajut doar trei persoane? Eu as lua-o ca pe un esec…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.