Demisie pentru liniştea primarului Sava: Babagianu lasă PDL Urziceni pe mâna lui Costel Dumitrache

3

gheorghe-babagianu

Gheorghe Babagianu a demisionat de la conducerea organizaţiei municipale a PDL Urziceni motivându-şi decizia, conform celor declarate de liderul judeţean al partidului, Cazacu Marinică, prin imposibilitatea de a mai gestiona problemele politico – organizatorice în condiţiile în care afacerile sale şi problemele de ordin personal presupun deplasări dese şi de durată în afara ţării. Conducerea democrat – liberalilor din Urziceni a fost preluată, până la organizarea de alegeri interne, de nimeni altul decât ex-consilierul Costel Dumitrache, cel care, după un scandal de aproape un an, pierduse, înaintea alegerilor din 2012, atât calitatea de membru de partid cât şi cea de consilier local.  Citește >>

3 comentarii

  1. Nu mai e vita kobe pe vapor,nici macar ciolan….nava ia apa,comandantul a zis “va pup…pa,pa…hai in poienita la miscarea poppulara”….si sobolanii fuga n poiana,ca miroase a hrana….dar in poienita au luat o n gurita….e gratarul gata,dar pentru fetele lu’ tata:))

  2. Bacalaureatul de anul acesta i-a luat din nou prin surprindere pe elevii din Sectorul 5, aceștia având parte de cea mai mică promovabilitate din București: doar 38% dintre ei au reușit să treacă examenul maturității.

    Alarmat de această statistică și de efectele devastatoare pe care molima Bacalaureatului a avut-o în sectorul “care este”, Marean Vanghelie-psd a convocat o ședință de urgență la Primărie, pentru a declara doliu sectorial în memoria elevilor “căzuți la datorie cu pixul în mână, casca-n urechi și șpaga la sutien”. “Când mia zis Oana mea de ce sa întâmplat, mia stat Rolexu meu care este pe mâna mea înloc”, ar fi declarat primarul Vanghelie. Vizibil afectat de drama celor 62% dintre liceenii sectorului care au pierdut lupta cu cartea, acesta a declarat că mâine va fi doliu în sectorul său: “timp de o zii nimeni nu va citii almanahe și nimeni nu o să se uite la Discoveri, că altfel o să fie ejaculat din Sectorul meu”, ar fi spus psd-istul primar.

    Totuși, Vanghelie a avut și un mesaj mai optimist pentru cei picați la examen: “Iei, nu iei Bacu’, banii tot la fel se face cand esti psd-ist”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.