Deputatul Andrei Pop a votat PENTRU mărirea alocației pentru copii la 150 lei

1

După ce ieri a dezmințit fabulațiile PNL Ialomița, care susținea că în ședința comisiei de buget finanțe, Andrei Pop ar fi fost împotriva măririi alocației, astăzi deputatul a anunțat că a votat favorabil, precizând că “Partidul Social Democrat va corela din punct de vedere tehnico-legislativ prin depunerea unui amendament care să permită aceaste creșteri căci în forma actuală este inaplicabil datorită sursei de finanțare care nu poate fi utilizată”.
Deputatul Andrei Pop nu a ratat ocazia de a le reaminti liberalilor că “PNL a spus NU creșterii veniturilor românilor în mai multe rânduri: NU a votat Legea pensiilor în 2018, NU a votat Legea salarizări unitare în 2017, a criticat creșterea salariului minim de fiecare dată, și mai ales a tăiat salariile în 2010”.

1 comentariu

  1. Cam asta e diferenta dintre 2 tineri politicieni. https://www.facebook.com/1752873864954644/posts/2243865132522179/
    Pe langa cei 3 de NU ai lui Pop la adresa opozitiei se mai adauga multi alti “NU” la adresa propriului program de guvernare al PSD, sa nu mai vorbim de anii de guvernare ai PSD. Astept ca dl. Pop sa faca ceva vizibil pt Slobozia, pentru TARA, chiar daca e de la PSD…oare are voie?Ai asteptari de la tinerii politicieni dar unii chiar sunt slugile propriului partid si din pacate doar atat.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.