Deputatul Andrei Pop îl susține pe Marian Neacșu, în ciuda deciziei CEX de excludere. Adrian Mocioniu și Marian Pavel sunt și ei dezamăgiți

0

Cel mai tânăr deputat ialomițean își exprimă dezacordul față de decizia comitetului executiv de excludere din partid a președintelui PSD Ialomița, considerând că este un gest greșit și nu aduce niciun avantaj partidului.
Andrei Pop reamintește performanțele PSD Ialomița sub conducerea lui Marian Neacșu, cât și faptul că îi datorează acestuia cariera politică: “Reamintesc că organizația PSD Ialomița, sub conducerea președintelui Marian Neacșu, a obținut, în alegerile parlamentare din 2016, un scor de 59,6%, poziționându-se în primele 10 organizații județene ale PSD cu cele mai puternice scoruri.
Alegerea mea de a activa ca social-democrat se datorează omului politic Marian Neacșu și a proiectului propus pentru județul Ialomița. Mă bucur că am avut, am și voi avea în continuare șansa să împărtășesc idei, gânduri din viața mea cu prietenul Marian Neacșu”. Primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu, este la rândul său indignat: “Democrația pumnului în gură, a șantajului, a interesului și a constrângerii. Când cel mai mare partid își exclude cu un vot al fricii unul dintre cei mai cerebrali, consecvenți și capabili membri ai săi, pe Marian Neacșu, înseamnă că principiile democrației pe care a fost creat acest partid, prin definiție, sunt serios puse într-un mare pericol. Un vot rușinos în spatele ușilor închise mai presus de un vot deschis democratic într-un congres național. Personal, trăiesc cel mai dezamăgitor sentiment de 15 ani de când sunt membru al acestui partid”.
Senatorul Marian Pavel a fost scurt și precis: “Din punctul meu de vedere Marian Neacşu este în continuare preşedintele PSD Ialomiţa. Marian Neacşu are susţinerea mea totală”.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.