Deputatul Marian Neacşu evaluează posibilitatea de a se adresa CEDO

0

_DSC7014

Deputatul Marian Neacşu evaluează posibilitatea de a se adresa CEDO împotriva condamnării la 6 luni închisoare cu suspendare pentru conflict de interese.
Parlamentarul din Colegiul 2 Ialomiţa a susţinut o conferinţă de presă la Slobozia în cadrul căreia a prezentat punctul său de vedere privind soluţia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Nu mi se pare foarte corectă şi pot spune că este chiar nedreaptă cel puţin din punctul de vedere al construcţiei apărării şi acuzării. Argumentul final care a contat a fost că aş fi singurul parlamentar necondamnat până acum. Se pare că, cu cât evoluezi mai mult pe scara socială şi politică, devii o ţintă, ceea ce este surprinzător pentru un stat democratic.”
Mai mult, spune Marian Neacşu, pentru aceeaşi faptă a primit patru pedepse diferite, ceea ce contravine articolului 4 din Cartea Europeană a Drepturilor Omului:

Secretarul general al PSD a mai spus că va demonstra că „viaţa merge mai departe” iar el rămâne partenerul loial al unui proiect politic, administrativ şi economic. „În opinia mea, în Ialomiţa şi în cea mai mare parte din ţară, probabil şi în Bucureşti, vom câştiga alegerile locale, probabil şi parlamentare. Cred că vom fi cei care vor face Guvernul în decembrie”, a mai adăugat Marian Neacşu, în calitate de coordonator al PSD în campaniile electorale din acest an.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.